Het leuke van een winkel is dat ik heel veel leuke mensen in mijn winkel krijg. Natuurlijk de Amelanders, maar ook veel terugkerende bezoekers van Ameland, die hier een vakantie betrekking hebben. Sommigen blijf ik herkennen van gezicht, maar vaak gaat het ook verder met een gezellig gesprekje.

Velen kennen mij via Facebook en Instagram, maar door al die wisselende profiel foto's kan ik niet iedereen onthouden; dus dat levert soms leuke situaties op.

Zoals afgelopen voorjaar. Een bekend gezicht. We keken elkaar aan, maar daar bleef het bij. Tot een avond later ik een Messenger berichtje ontving. Jenny, wij kennen elkaar uit onze jeugd ! We woonden in het zelfde dorp in de Wâlden. We hebben nu op Ameland een chalet gekocht en willen dat ingericht hebben zoals jouw winkel De Afslag.

Mijn eerste ontmoeting met Ate en Tineke ging natuurlijk over onze jeugd. Zo leuk!

Ate en Tineke hadden zelf goede ideeën en samen met mijn creatieve touch gingen we aan de slag.

We hebben er iets moois van gemaakt! Eerst een moodboard met het kleuradvies voor de wanden en meubels. Later uitgevoerd met een prachtige groene bank in Keymer kwaliteit wol, antraciet wanden. De meubels van recycling oud hout zijn nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubels gemaakt. De fauteuils zijn met een hippe ruit in antraciet ecru en een fluwelen bies. Een mooie lamp van Bamboe en stoere bijzettafeltjes. Een keukenwandmeubel, plaid, klok, staande lamp..... kortom een Chalet in De Afslag stijl.

Heel veel plezier op jullie mooie plek op Ameland Ate en Tineke !